Peter om att missa hemmapremiären

Peter om att missa hemmapremiären
Peter krigar om bollen
Peter krigar om bollen
Peter krigar om bollen

FAIFs lagkapten Peter Svensson missar dagens match mot FC Iliria efter att ha skadat sig på träningen i tisdags. Hemsidan har kollat läget med Peter.

Du missar hemmapremiären, hur känns det?
Det är alltid surt att missa matcher, men det är så klart extra surt att missa hemmapremiären på grund av skada. Det är denna matchen som jag har haft som målbild när vi har kämpat med vinterträningen, att få stega ut på hemmaplan och försvara våra rödsvarta färger!

Vad hände?
Jag föll i en löpduell och fick hela vikten på foten som vek sig, en klassisk stukning. Det sista som hände på träningen…

När är du tillbaka?
Jag hoppas att jag ska kunna jogga lite i helgen och sen vara tillbaka i träning nästa vecka för att kunna vara med och konkurrera om en plats till bortamatchen mot Sölvesborg United.

Några avslutande ord?
Storpublik ikväll hade inte varit fel och sen så hoppas jag att alla anmäler sig till vår spännande tävling FAIF-Femman (Guldfemman), där man kan vinna en fotbollsresa värd 3000kr och andra priser värda 3000kr. Missa inte!

Peter ersätts i truppen av Johan Eriksson. Även Edin Subasic missar matchen och ersätts av Pontus Wiridén. Läs mer på Inför hemmapremiären mot FC Iliria!