Inför hemmapremiären mot FC Iliria

Inför hemmapremiären mot FC Iliria

FAIF vs FC IliriaÄntligen dags för hemmapremiär när FC Iliria gästar Fjärdsjömåla. FC Iliria är en ny klubb som inledde sitt seriespel 2013 med att ta hem den västra sexan. Även om klubben är ny så finns det gott om mycket bra fotbollsspelare med meriter från högre serier och truppen anförs av tre målfarliga bröder Hasani. Båda lagen inledde med förluster i premiären, Iliria med 1-2 mot Olofström efter två självmål, så det är säkert två revanschsugna lag som kommer äntra planen.

Coach Tobias Nordströms kommentar inför matchen
Vi möter en av seriefavoriterna, så det kommer att bli en tuff match. Det är ett väldigt tekniskt lag med mycket speed, men ligger vi bara rätt i vårt positionsspel och använder vår fart så kommer detta att gå bra.
Vi måste våga mer än vad vi gjorde förra matchen, våga använda vårt passningsspel och komma med mer fart i anfallsspelet

Läget i truppen
Vi störs lite av några småskador på ett par spelare som kommer att lämna besked under dagen hurvida det kommer gå att spela eller inte, men vi har en bred trupp med spelare att fylla på med.
Peter Svensson (osäker, stukad fot), Edin Subasic (osäker, baksida lår), Jimmie Andersén (skadad), Tobias Wadman (jobb), Roy Ax (bortrest) och Ricardo Carreno (skadad)

Truppen
Jens Justad, Calle Axelsson, Dennis Nilsson, Shayan Ajdari, Edin Subasic, Anton ’Öland’ Standert, Melike ’Muradona’ Murad, Andreas ’Andy’ Svensson, Peter Svensson, Mattias Sallander, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Axel Lönnqvist, Emanuel Arnesson, Mathias ’Gunde’ Pastuhoff, Kristoffer Persson och Daniel Björkander
Uppdatering: Peter och Edin stryks i truppen och ersätts av Johan Eriksson och Pontus Wiridén.

Matchinfo
Matchstart: 18.15
Speldatum: 17 April 2014
Spelplats: Fjärdsjömåla IP
Huvuddomare: Kranislav Miletic, Kallinge
Assisterande domare: Anton Henziger, Visby och Dragan Zaharijev, Kallinge

FAIFs tre senaste matcher
10/4, Backaryd SK (b) 0-4(0-1)
30/3, IFK Borgholm (b) 1-4(0-0)
21/3, Drottningskärs IF (b) 3-4(1-2)

FC Ilirias senaste matcher
13/4, Olofströms IF (h) 1-2(0-1)
8/4, Listerby IK (b) 5-6(3-3)

Tidigare möte
1/3 FAIF – FC Iliria 0-4 (Svenskfast cup)

Missa inte att anmäla ditt lag till FAIF-Femman och få chansen att vinna 3000 kr till att åka på en fotbollsresa!