Sillen tillbaka i FAIF

Sillen tillbaka i FAIF
Johan 'Sillen' Nilsson
Johan 'Sillen' Nilsson
Johan ’Sillen’ Nilsson

Johan ’Sillen’ Nilsson vänder tillbaka till FAIF efter ett års utflykt till Drottningskär. Sillen ska ta upp kampen med Mathias ’Gunde’ Pastuhoff om platsen mellan stolparna. Bäst för dagen är devisen som gäller och det kommer vara något som triggar båda målvakterna till fortsatt utveckling.

Hej och välkommen till FAIF ’Sillen’! Du tillbaka i FAIF, berätta.
Tack så mycket, känns bra att vara tillbaka. Jag fick lite hemlängtan helt enkelt, sen saknade jag den goa stämningen i klubben. Inget ont om Skäret men det finns inte många klubbar som FAIF när det gäller stämning och det familjära.

Berätta om dig själv som spelare, vad kommer du att tillföra?
Jag är Blekinges kortaste seniormålvakt, som även kan spela ute om det krävs, men det undviker jag helst. Jag kommer att bidra med ett härligt glatt humör och mycket surr. Där lär Gunde och Wirre få konkurrens. Tänk oss 3 i samma bil till bortamatch. Finns ett ord för det ”succe”.
På planen skulle jag säga är mina reflexer, spel med fötterna och straffar.

I vilka klubbar har du spelat tidigare?
Inledde min fotbollskarriär i IF Trion och spelade mellan 92-05 sen bar det av till Fridlevstad mellan 05-08. Sen slutade jag men gjorde comeback i BK Eken när dom ringde mig och frågade om jag kunde hjälpa dom då dom inte hade nån målvakt mellan 10-11. Sen efter det skrev jag på för Faif 11-13, sen ville jag testa på div 5 och vara 2 st målvakter någon gång i karriären, men det sket sig så det blev bara en säsong där 13. Så nu tillbaka där jag borde ha stannat.

Du kommer in sent och har missat det mesta av försäsongen, är du i form?
Ja det blev lite sent in i klubben för jag var helt inne på att sluta helt med fotbollen för jag tappade suget helt. Sen ringde Tobbe och frågade om jag kunde ställa upp på en träning vilket jag tackade ja till, fick tillbaka glädje och sug där, sen ledde det ena till det andra och jag skrev på. Men formen är det inget fel på då jag har tränat o spelat innebandy.

Vad tror du om FAIFs möjligheter i femman?
Tack vare den härliga kämpaglöden och gemenskapen som finns i klubben från spelare till ledare så finns det goda förutsättningar att klara sig kvar i femman.

Vad gör du helst på din fritid när du inte spelar fotboll?
På min fritid är jag en riktig fikakung på 1344. Men min största hobby är ju att koppla av och sova. Fråga bara Tobbe när jag ska byta om. hahaha. Spelar även innebandy.

Än en gång, välkommen till FAIF!
Tack så mycket för det. Ska blir riktigt roligt. Längtar tills man få ställa sig mellan stolparna igen med Faif redo för strid.

Tobias Nordströms om Sillen
Sillen har valt att komma tillbaks till oss efter ett år i Skäret, vilket vi är grymt nöjda med. Sillen är en målvakt med bra spelförståelse och bra fötter. Han har även grymma reflexer, men hans specialitet är ändå straffräddningar!

Allmänt
Namn: Johan Nilsson
Smeknamn: Sillen
Född: 1987
Sysselsättning: Säljare, The PhoneHouse
Längd: 168 cm
Vikt: 63 kg

’Sillen’ finns så klart tillgänglig för dig som vill ha honom i ditt lag i FAIF-Femman!