Tävla med FAIF i FAIF-femman

Tävla med FAIF i FAIF-femman

FAIF-femmanFAIF har tillsammans med Guldfemman tagit fram en tävling FAIF-femman, för att kora den bästa coachen! Genom att plocka ut rätt spelare och samla flest poäng under säsongen så har du chansen att vinna en upplevelseresa (sport, konsert, musikal) värd 3000 kronor från Watch It Live. Totalt är prisbordet värt över 6000 kronor. Ta chansen du också!

Prisbordet
Förstapris: Upplevelseresa (sport, konsert, musikal) från Watch It Live, värde 3000 kronor + säsongskort 2015
Andrapris: Presentkort från Intersport Karlskrona, värde 1000 kronor
Tredjepris: Presentkort från CWC Lyckeby, värde 500 kronor
Fjärdepris: En vara från Tools, värde 400 kronor
Femtepris: En sak från Beijer bygg, värde 300 kronor

Dessutom så vinner vårens respektive höstens coach ett säsongskort för 2015 och bästa coachen varje omgång vinner gratis inträde till nästa hemmamatch.

Alla deltagare i FAIF-femman får dessutom 250 kronor rabatt hos Watch It Live!

Tobias WadmanSå går det till
Registrera dig på guldfemman.se/faif och där finns sedan hela vår trupp inlagd, varje spelare är beskriven och har fått ett pris. Du har 160 kronor till ditt förfogande för att ta ut de fem spelare du tror kommer att samla flest poäng under säsongen. Poäng delas ut för bla ut för plats i startelvan, mål och assist, men även minus för varningar och röda kort. Så välj dina spelare vist. Du hittar hela reglerna på guldfemman.se/faif/regler där du även ser vad som ger poäng och hur mycket poäng. Du kan även kolla på Så funkar det!

Byten
Fram till säsongsstart kan du byta spelare fritt, så vänta inte med att lämna in din FAIF-femma, du kan alltid byta spelare om du ändrar dig. Efter att tävligen har kört igång så kan du också byta, men då kostar det 20 kronor och då kan du byta ut alla dina spelare om du vill.

Så betalar du
Att vara med i FAIF-femman kostar 160 kronor och det finns tre sätt att betala.

  • Alternativ ett så skickar du pengarna med Swish till Peter Svensson, 0709-634838, så får du en värdekod tillbaka via SMS som du använder på guldfemman.se/faif för att aktivera din Guldfemma.
  • Alternativ två så betalar du kontant till en spelare(eller annan föreningsrepresentant) och får en värdekod som du använder på guldfemman.se/faif för att aktivera din Guldfemma.
  • Alternativ tre så betalar du via en faktura som kommer till din mail.

Välj det alternativ som du tycker passar bäst. Vill du betala kontant, men har ingen att vända dig till? Kontakta oss så löser vi det!

Så följer du tävlingen
Efter varje seriematch uppdaterar vi alla poäng, topplistan uppdateras och du kommer få ett mail med ditt resultat. Vi rekomenderar dig också att följa oss här på faif.se för här kommer du att få nyheter och information om vilka spelare som spelar, är skadade osv i våra nyheter och referat.