Eva lämnade in första FAIF-femman

Eva lämnade in första FAIF-femman
Eva Älveroth

Eva Älveroth
Eva Älveroth
Registreringen av FAIF-femmor är i full gång och Eva Älveroth var först att lämna in sin FAIF-femma. Hemsidan har pratat lite med Eva för att se hur hon resonerade kring sin femma.

Hej Eva!
Hej!

Du var först ut med din FAIF-femma, var det självklart att vara med?
Blev faktiskt sugen på att vara med så fort jag såg detta. Jag har ju snart följt många av er i 20 veckor, varje söndag, och har lite koll, dock inte på spelteknik och fotboll.

Hur resonerade du kring vilka spelare du har tagit ut?
Jag har tagit ut Gunde som målvakt: varför? Jag tror på honom, efter grym coacning av Johan i både träning och god kosthållning, så kommer han bli grym i mål!
Sedan har jag en väldigt stark backlinje med Jimmie A, som är en superfokuserad vältränad spelare. Han får hjälp av en mur Pontus S, en stark och uthållig spelare som, när säsongen kommer igång, kommer orka långlöpningar upp på mål.
Sen kommer vi till mittfältet: där har jag valt Jens, en snabb, stark och otroligt fokuserad spelare, tror han har ett ess i rockärmen, här kommer det göras mål, tro mig.
Forward: Emanuel, vältränad stark och maxar sin träning, om hans kropp håller och om han kommer vara hemma och kan spela så tror jag vi har den vinnande målgöraren här.

Blir det aktuellt med några byten innan premiären, eller är din femma helt klar?
Ja, jag tänker ev. byta ut Jimmie mot Peter Svensson, beroende på hur Jimmie själv tror att hans säsong kommer att se ut. Peter vet jag är otroligt stark och han har ett jävla anamma, och han kan se strukturspel och ha grym fokus, så det bytet kan bli aktuellt.

Tack och lycka till!
Tack!

Var med och tävla om priser för över 6000 kronor i FAIF-femman du också!

FAIF-femman