Inför träningsmatch mot Skäret

Inför träningsmatch mot Skäret

KonstgräsIkväll är det dags för nästa träningsmatch när vi möter Drottningskärs IF på Rosenholms konstgräs. Det är näst sista träningsmatchen och det börjar så sakteliga dra ihop sig mot seriepremiär och det märktes på senaste träningen att många vill slåss om platserna i startelvan mot Backaryd i premiären. Det kommer säkerligen vara två revanschsugna lag som ställs på planen då båda har haft det motigt i träningsmatcherna som har spelats.

Coach Tobias Nordström inför matchen
Matchen är grymt viktig, det är näst sista matchen innan premiären. Det är dags att alla höjer sig ett snäpp nu och inser allvaret. Vi kommer att testa ett helt nytt spelsystem som vi tror mycket på. Vi kommer med en stor trupp så det är många som få chansen att visa upp sig nu. Hoppas att alla vill ta chansen och visa att dom ska tillhöra startelvan i premiären!

Truppen
Calle Axelsson, Jens Justad, Patrik ’Pake’ Andersson, Shayan Ajdari, Andreas ’Adis’ Linden, Daniel Björkander, Mattias ’Salle’ Sallander, Axel Lönnqvist, Peter Svensson, Mathias ’Gunde’ Pastuhoff, Johan Eriksson, Fredrik ’Pede’ Pettersson, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Dennis Nilsson, Edin Subasic, Kristoffer Persson

Matchinfo
Datum: 21 mars 2014
Avspark: 18.45
Spelplats: Rosenholm