Revanschmöte mot Bois

Revanschmöte mot Bois

FAIF vs. Karlskrona BOISBortamötet mot Karlskrona Bois slutade med en 3-2-förlust efter en jämn kamp, där vi tyvärr släppte några enkla bollar och sen inte kunde hota Bois-målvakten ytterligare.

Coach Tobias Nordström säger följande inför matchen.

Revanschmöte mot Karlskrona Bois
Vi förlorade mot Bois under vårsäsongen med 3-2, så nu är det dags för revansch! Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att vinna matchen, lyckas vi så är vi en vinst från kvalet. Vi kommer att försöka spela mycket på marken och höja vår passningsprocent från de senaste matcherna. Det är viktigt att vi behåller bägge fötterna på jorden nu, jobbar för varandra och är ödmjuka inför våran uppgift.

Bois har inte gjort samma resultat under hösten som på våren
Bois har blandat lite under hösten, jag var riktigt imponerad av dom under våren. Men jag tror att dom haft lite problem att få ihop folk till vissa matcher, därav resultaten.

Läget i truppen
Vi kommer till spel med en nästan fulltalig trupp. Vi har två skadade i truppen och en som är iväg med jobbet. Sen har vi ett litet frågetecken på ’Svåger’ som har fått mycket stryk på matcherna och känner av detta i knäet, men han är med i truppen så vi få se om han kan spela eller inte.
Saknas gör Pontus Svanhall (skadad), Tommy Olsson (skadad) och Emanuel Arnesson (jobb)

Truppen
Mathias ’Gunde’ Pastuhoff, Axel Lönnqvist, Johan ’Hinken’ Andersson, Dennis Nilsson, Peter Svensson, Pelle Carlsson, Patrik ’Pake’ Andersson, Anton ’Öland’ Standert, Peter ’Skåning’ Wihlborg, Mattias Salander, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Andreas ’Adis’ Lindén, Jens Justad, Johan Eriksson och Andreas ’Andy’ Svensson

Matchinformation
Matchstart: 17:30
Spelplats: Fjärdsjömåla IP
Domare: Lars Bark, Karlskrona

Vårmötet: Förlust mot Karlskrona Bois