Förlust mot Karlskrona BOIS

Adis nära att hinna före målvakten

Det blev tyvärr noll poäng i mötet mot Karlskrona BOIS.

Första halvlek inleder vi att skapa två frilägen nästan direkt, men kan inte sätta bollen. Vi har visst övertag i bollinnehavet, men spelar för långt och BOIS kan försvara sig enkelt. BOIS hade ett riktigt bra skott som Gunde gör en superräddning på. Hemmalaget kunde ta ledningen på en frispark där de petar bollen och sen skjuter ett skott som letar sig in via stolpen.

Axel trycker in kvitteringen

Vi kvitterar nästan omgående i andra när Salle lyfter in en frispark som målvakten tappar vid Axel som trycker in bollen. BOIS tar på nytt ledningen när man på volley och via försvarsben trycker in bollen i nättaket, givetvis snyggt, men något tursamt. Vi flyttar upp och skapar några chanser, bla nickar Tobbe Svåger hårt i ribban. Men strax efter kan Adis sätta kvitteringen till 2-2 när han får bollen inne i målområdet. Bara minuten senare tog BOIS på nytt ledningen efter missförstånd i straffområdet.

Vi kvitterar alltså två gånger om, men åker på ett baklängesmål nästan direkt efter båda gångerna, vilket är väldigt tungt. På slutet försöker vi flytta upp spelet, men BOIS försvarar sig smart med många spelare och vi kan inte komma fram för att testa deras målvakt.

Mathias 'Gunde' Pastuhoff
Mathias ’Gunde’ Pastuhoff

Tobias Nordström efter matchen
Tyvärr så åker vi på vår andra förlust idag mot BoIS. Vi börjar matchen med alldeles för många långbollar som dom tar bort ganska enkelt. Men trots det skapar vi två riktigt bra läge men som vi tyvärr missar. Efter det gör dom 1-0 på oss. Efter det höjer vi oss och börjar ligga närmare i vår markering, vi kommer dock aldrig till några heta chanser.

Andra halvlek börjar vi bra och börjar hitta vårat spel. Axel gör ockå 1-1 efter en en målvaksretur, sen böljar spelet lite fram och tillbaka, men de lyckas göra 2-1.
När det är en kvart kvar så går vi ner på 3 backar, och lyckas göra 2-2 genom Adis. Men de gör 3-2 nästan direkt efter. Vi försöker att lyfta upp spelet men får aldrig in bollen.

Bäst idag var Gunde i målet som svarade för flera högklassiga räddningar.

Matchfakta 3-2(1-0)
35′ 1-0
55′ 1-1 Axel Lönnkvist
60′ 2-1
78′ 2-2 Andreas Linden (Ass )
80′ 3-2
90′ Utvisning Pontus Svanhall