Förlust mot Vissefjärda

FAIF vs VissefjärdaFAIF har spelat försäsongens andra träningsmatch när Vissefjärdas reservlag gästade oss på Åvallen. Bortalaget vann matchen med 5-2(4-1) efter att lagen haft kontroll över var sin halvlek.

Andreas Norberg stod för den första reduceringen (1-3) när han tog vara på en retur efter Björn Henrikssons inlägg och placerade in bollen i målvaktens högra hörn. I andra reducerade Rasmus Götberg till 2-5 när han satte bollen i mål, även detta på en retur sedan ett skott tagit i magen på Peter Eckhoff.

På tisdag väntar genrep borta mot Bergkvara och på söndag kör serien igång när Tvings GOIF gästar Fjärdsjömåla IP, varmt välkomna!