Förlust i seriepremiären mot Tving

Fjärdsjömåla IP - FAIF-TvingDet blev förlust med 0-2(0-1) mot Tving i seriepremiären. Gästerna gjorde ett mål i varje halvlek i det härliga vårvädret inför över 50 åskådare.

Första halvlek var jämn, där båda lagen kände på varandra. Första riktiga målchansen fick Andreas Norberg i sjätte minuten när han kom fri med målvakten, men avslutet gick på målvakten. Även Lucas fick chans på ett friläge sedan han snott bollen av en försvarare, men det avslutet gick utanför bortre stolpen. Istället kunde Tving ta över sista kvarten och hade flera farliga frisparkar som Macke i målet avvärjde. Målet var en fin krossboll som friställde spelare som kunde sätta bollen mellan benen på Macke.

I andra halvlek kommer vi inte fram alls för att hota Tving. Tving kan istället öka på till 2-0 när man trycker in en retur efter frispark och lite knuffar, ingen hade protesterat om domaren valt att blåsa frispark till oss. Vi försökte flytta fram ytterligare i slutet, men kommer inte till några målchanser.