Förlust mot Trossö

FAIF och domaren gav Trossö FF ett varmt välkomnande till seriespelet på ett soldränkt Hästö IP. Slutresultatet skrevs till 8-1(5-0) i hemmalagets favör.

Matchen inleds rätt jämnt och vi har en farlighet när Norberg är framme efter en frispark, istället kommer 1-0 till hemmalaget på en kontring där de snyggt spelar in till fri spelare framför mål. 2-0 kommer på straff efter en situation som aldrig borde hänt då domaren valde att inte blåsa frispark precis innan. Sen är vi på nytt nära på hörna och även frispark, men sen kommer några minuter vi helst vill glömma. Hemmalaget nyttjade medvinden bra och utnyttjade bla två insparkar som seglade över oss och friställde spelare som inte gjorde några misstag.
Trossö hade ytterligare frilägen som Tobbe avvärjde.

I andra får vi Lucas utvisad efter två snabba gula kort och givetvis en svårare resa att närma oss i målprotokollet. Vi kan dock reducera till 1-5 när Dardan blir framspelad av en hemmaspelare i straffområdet. Norberg har en bra nick för ytterligare mål, men den går utanför. Vi flyttar fram i slutet för att skapa fler chanser, men istället kan Trossö göra tre nya mål.