Sammanfattning av försäsongen

Sammanfattning av försäsongen

Försäsongen är nu till ända och imorgon på måndag är det dags för seriepremiär när vi gästar Åvallen och Rödeby AIF, men först ska vi sammanfatta försäsongen. Vi har spelat fyra träningsmatcher inte med de bästa resultaten, men vi testat mycket spelare och har tagit steg framåt i varje match och det ska bli spännande att säsongen äntligen sätter igång på riktigt.

Belganet/Hallabro – FAIF 4-2(2-1)
Målskyttar: Andreas Svensson och Markus Degerskär (assist Andreas Svensson)
Första träningsmatchen mot ett Belganet som hade lirat i SvenskFast cup. Märktes lite skillnad att B-H var lite mer matchvana, men på det hela taget en jämn match där vi kunde fått med oss poäng.

FAIF – IF Trion B 1-4(1-1)
Målskytt: Ahmad Jamali
En jämn match där Trion tog ledningen med ett kanonskott i krysset och vi kvitterade när Jamad sköt in 1-1 via målvakten. I slutet kunde Trion få göra tre ganska enkla mål och ta hem segern i matchen.

Hällaryds IF – FAIF 1-1(1-0)
Målskytt: Michael Nilsson (assist Andreas Svensson)
En jämn match, där Hällaryd skapade något fler farliga chanser, men där Tobias Olsson storspelade i målet och räddade flera frilägen. Hällaryd gjorde mål på straff och Mike Nilsson kvitterade genom att nicka in en välslagen hörna.

Bergkvara AIF – FAIF 2-1(2-0)
Målskytt: Johan Eriksson (assist Erik Flinke)
En match som hade två ansikten, där vi var passiva i första halvlek, men spelade upp oss i andra. Johan Eriksson stod för sitt första mål i FAIF-tröjan när han tryckte in en volley snyggt framlyft av Erik.