Glasbacken starkare i andra

Glasbacken vs FAIFFAIF förlorade även årets sista match när BK Glasbacken vände i andra halvlek och vann med 6-2(0-1).

Första halvlek var hyfsat jämn, kanske med något övertag till hemmalaget, men utan solklara chanser. I slutet av halvleken kunde ’Öland’ ge oss ledningen när han fick ett fint inspel från kanten, vänder upp mot mål och lägger den lugnt vid bortre stolpen.

I andra är det nästintill total dominans från hemmalaget och efter första målet rasade det snabbt. På sex minuter vände Glasbacken till 3-1 och vi hängde med huvudena. Till slut blev det 6-2, där ’Öland’ på nytt gjorde vårt mål. Niclas vann en nickduell och bollen hamnade till slut hos ’Öland’ som snyggt stänker upp den i närmsta krysset.