Inför Glasbacken borta

Inför Glasbacken borta

Glasbacken vs FAIFDet har blivit dags för säsongens sista match när vi besöker Brunnsvallen i Ronneby för att möta BK Glasbacken. Ett ungdomligt Glasbacken anförda av ex-allsvenske Pär Ekström, som drog längsta strået och vann vårens möte med 4-2.

Coach Johan Erikssons kommentar inför matchen
Sista matchen för säsongen, en säsong som inte blivit vad vi väntat oss. Men till denna match tar vi med oss de bra delarna vi gjorde mot Hoby. De delarna som handlade om att vi jobbade som ”ett lag” och där vi gav varandra möjligheten att göra en bra match. Vi har tränat bra efter den matchen och försökt att fokusera på glädjen i att spela fotboll.
Givetvis går vi för att vinna sista matchen och få den bästa möjliga avslutning på denna säsong. Vi kommer att ha en stor möjlighet att vinna om vi gör jobbet för varandra och genom att ha en inställning som är utöver det vanliga. Givet har vi det i laget då vi spelar för faif och faif hjärtat ska få tala denna sista match för säsongen.
Truppen är den vi har och kommer att vara den som ska göra jobbet, alla spelare i faif har kvalitet som är unika och goda nog för att spela i div 6.

Truppen
Björn Pettersson, Dardan Dulak, Daniel Björkander, Andreas Svensson, Niclas Svensson, Anton Standert, Amir Ali, Edin Subasic, Dominic Strandqvist, Carl Axelsson, Mattias Sallander, Daban Dilshad, Torbjörn Svåger Johansson, Sebastian Forslund, Haris Ribic och Ricardo Carreno

Matchinfo
Matchstart: 11.00
Speldatum: 4 oktober 2015
Spelplats: Brunnsvallen, Ronneby
Huvuddomare: Noh Saeed, Karlskrona
Assisterande domare: Edin Subasic, Karlskrona och Eldar Secic, Karlskrona