Åke Byheden ny tränare

Åke Byheden ny tränare
Åke Byheden

Åke Byheden
Åke Byheden
FAIF har gjort klart med Åke Byheden som ny tränare till säsongen 2016. Vi är mycket glada att Åke har valt att återuppta sin tränarkarriär i FAIF efter ett par års uppehåll från fotbollen.

Åke är en 60-årig Stockholmare som hamnat i Blekinge pga sitt jobb. Han har sin fotbollsbakgrund i Stockholmsfotbollen, framförallt i området kring Haninge och Nynäshamn. Som spelare och målfarlig anfallare har han varit med och vunnit alla divisioner från division 9 upp till och med division 4 i Stockholmsserierna. Som tränare har han tränat ungdomslag och följt de från knattar upp till junioråldern, senare har han även tränat ett par division fyra lag och damlag i division 2.

Styrelsens Johan Erikssons kommentar om rekryteringen av Åke
Det är kul att vi FAIF har fått en ny och erfaren tränare som kommer att komma in med nya friska ögon och idéer till FAIF.
Att få in någon som inte har tillhört FAIF tidigare kommer att ge en ny energi till föreningen och för spelarna kommer det säkerligen att märkas på såväl träningar som utanför. Åke har en enkel grundsyn på fotboll och en realistisk syn på lagets möjligheter inför nästa säsong. Vilka stämmer bra överens med styrelsen mål.
Ser med spänning fram emot att få se hur Åke tränar spelarna och hur han kan få alla att sträva åt samma håll.

faif.se återkommer inom kort med en intervju med Åke.