Inför Blåningsmåla/Eringsboda hemma

FAIF vs BlåningsmålaDet har blivit dags för returmöte mot premiärmotståndaren Blåningsmåla/Eringsboda. En jämn match som vi lyckades vinna, men sen har vårsäsongerna sett lite olika ut. ’Biffarna’ har på senaste matcherna flera meriterande resultat, vinst 5-2 borta mot Hoby, 2-2 mot Kallinge och vinst 7-2 borta mot Ramdala. Starka resultat och en Mandus Brinkehed i storform gör att det krävs en topprestation av FAIF idag för att ha chans på poäng.

Coach Peter Wihlborgs kommentar inför matchen
Efter ett tung förlust senast där vi ändå gör en ok laginsats är det en stukat lag. Tyvärr missar vi alldeles för många målchanser med tafatta avslut. Imorgon väntar blåningsmåla som är det enda laget vi tagit 3 pinnar mot. Låt oss hoppas det kan bli en vändning på en tung vår.

Truppen
Andreas Svensson, Anton ’Öland’ Standert, Daniel Björkander, Dennis Nilsson, Giorgios Almbanis, Johan Eriksson, Magnus ’Wayne’ Olsson, Mattias Sallander, Niclas Svensson, Peter Svensson, Per-Martin ’PM’ Pettersson, Seyed Sajad Mohseni, Tobias Nordström och Torbjörn ’Svåger’ Johansson

Matchinfo
Matchstart: 19.00
Speldatum: 25 juni 2015
Spelplats: Fjärdsjömåla IP
Huvuddomare: Hassan Al-Saqr, Karlskrona
Assisterande domare: Kevin Sjöholm Pilkvist, Jämjö och Irfan Saljunovic, Karlskrona