Biffarna vann galen match

FAIF vs BlåningsmålaFAIF och Blåningsmåla/Eringsboda bjöd på ett ordentligt målkalas, tyvärr var det inte speciellt välspelat. Så även om publiken fick se många mål, så var det en dålig hawaiimatch de fick se.

Vi får en kanonstart på matchen när ’Andy’ kan stöta in bollen i mål efter att bollen ändrat riktning på en försvarare. Glädjen blir dock kortvarig, först får Biffarna straff som förvaltas väl och sen kan de rinna genom på en långboll som missbedöms och lägga in den i öppet mål. 1-3 kommer inte långt senare när bortalaget skickar in bollen i krysset.
Om 1-3 var snyggt så var ’Andys’ reducering till 2-3 ännu snyggare, perfekt vristträff och bollen gick i en perfekt båge och dök innan ribban från en bit utanför straffområdet. Tyvärr kunde Blåningsmåla rinna genom och sätta två ytterligare mål när de kom in bakom vår backlinje. Underläge 2-5 i paus och vi hade bränt ett par bra lägen.

I början av andra åker vi på två nya baklängesmål, först får Blåningsmåla straff igen och sedan ger vi bort bollen så att en bortaspelare kan placera in bollen. Vi kommer sen in i en bra period och sätter tre snabba mål och det känns som vi är med i matchen igen. ’Öland’ sätter 3-7 i röran efter en hörna, 4-7 gör ’Öland’ också efter riktigt fint väggspel med ’Wayne’. 5-7 kommer genom ’Svåger’ som nickar in en frispark snyggt i hörnet.
Tyvärr slarvar vi en stund senare igen och det blir 5-8 med kvarten kvar. I anfallet efter är ’Öland’ på väg genom och får med sig en straff som ’Gio’ sätter säkert i målvaktens högra hörn. Vi försöker skapa ytterligare, men kommer inte till några heta lägen och sista fem får vi avsluta med en man mindre.