Förlust mot Glasbacken

FAIF vs GlasbackenDet blev en ny förlust när Glasbacken tog med sig alla tre poängen hem till Ronneby. Matchen slutade 1-2(0-1) i regnet på Fjärdsjömåla IP.

Glasbacken börjar matchen klart bäst och ligger på för ett ledningsmål, men utan att skapa några riktigt heta chanser. Men 1-0 kommer efter tjugo minuter när Pär Ekström slår ett inlägg som skarvas in vid första stolpen. Under andra halvan av halvleken lyckas vi jämna ut spelet och har några halvlägen, men närmast är Per Karlsson som stöter bollen i stolpen efter en vänsterhörna.

Vi får en bra start i andra halvlek och kan kvittera när ’Salle’ nickskarvar en frispark som målvakten tappar och ’Gio’ kan sätta bollen i mål. Matchen står sen och väger, men i den 72:a minuten kan Glasbacken utnyttja en bra slagen hörna och brösta bollen i mål. Vi försöker flytta fram på slutet, men får inte till några större farligheter.

Matchen spelare i Guldfemman
Torbjörn ’Svåger’ Johansson. ’Svåger’ får priset för sitt oehörda slit under 90 minuter.

Startelvan 4-4-2 (från höger)
Johan ’Sillen’ Nilsson
Eldin Malkoc, Per Karlsson, Mattias Sallander, Johan Eriksson
Dominic Strandqvist, Dennis Nilsson, Haris Ribic, Torbjörn ’Svåger’ Johansson (k)
Anton ’Öland’ Standert, Giorgios Almbanis

Dardan Dulak, Andreas ’Andy’ Svensson, Peter Svensson, Tobias Nordström, Edin Subasic

Matchfakta FAIF-Glasbacken 1-2(0-1)
21′ 0-1 David Göransson
51′ 1-1 Giorgios Almbanis (assist Mattias Sallander)
72′ 1-2 Alexander Calic