Inför premiären mot Blåningsmåla/Eringsboda

Inför premiären mot Blåningsmåla/Eringsboda

Blåningsmål/Eringsbod vs FAIFIdag är äntligen försäsongens väntan över och det är dags för seriepremiär när vi åker till Gökvallen för att möta Blåningsmåla/Eringsboda. Ett Blåningsmåla som slog oss i SvensFast Cup och som har gjort flera fina matcher i cupen. Det blir med andra ord säkert en mycket spännande premiär mellan två taggade lag som vill få en bra start på seriespelet.

Coach Peter ’Skåning’ Wihlborgs kommentar inför matchen
Äntligen dags för premiär och det är dags att börja spela matcher om poäng. Det råder fortsatt stenhård konkurrens i truppen och alla vet vad som krävs för att få behålla sin tröja. Vi har dessutom revansch att utkräva på dagens motståndare efter förlust i svenska cupen tidigare på försäsongen.
De första matcherna på vårsäsongen bjuder sällan på skönspel men jag är övertygad om att vi kan få igång vårt spel och med rätt inställning få ett positivt resultat.

Truppen
Andreas ’Andy’ Svensson, Anton ’Öland’ Standert, Axel Lönnqvist, Dardan Dulaku, Dominic Strandqvist, Edin Subasic, Eldin Malkoč, Johan Eriksson, Mattias Sallander, Melike Murad Petros, Per-Martin ’PM’ Pettersson, Niclas Svensson, Peter Svensson, Pontus Wiridén, Seyed Sajad Mohseni, Shayan Ajdari

Matchinfo
Matchstart: 15.00
Speldatum: 25 April 2015
Spelplats: Gökvallen, Blåningsmåla
Huvuddomare: Anders Tell, Lyckeby
Assisterande domare: Kevin Sjöholm Pilkvist, Jämjö och Dimitri Vinokurov, Karlskrona