Dominic Strandqvist till FAIF

Dominic Strandqvist till FAIF
Dominic 'Domi' Strandqvist

Dominic 'Domi' Strandqvist
Dominic ’Domi’ Strandqvist
Han debuterade i lördags mot Bergkvara med en strålande insats på innermittfältet och nu är han helt klar för FAIF, Dominic Strandqvist. ’Domi’ är en allround defensiv och välskolad spelare som kan spela på flera positioner på planen.

Hej och välkommen till FAIF Dominic! Varför blev det FAIF?
Det var faktiskt Melike murad Petros som tog med mig på en träning. Jag kom nyss hem från en 6 månader lång semester så ville komma igång med fotbollen igen.

Berätta om dig själv som spelare, vad kommer du att tillföra?
Jag kämpar alltid hårt för laget och jag har en del ledaregenskaper. Jag gillar att prata mycket på plan och peppa mina lagkamrater! Jag är trygg med bollen och vill att vi ska va ett bollförande lag som rullar bollen längs marken.

I vilka klubbar har du spelat tidigare?
Jag har spelat i KAIF som ungdomsspelare och b-lagspelare samt gjort en del träningar med A-laget där. Efter det har jag spelar i Karlskrona FC och Nättraby GOIF.

Vad tycker du om försäsongsupplägget?
Svårt att svara på eftersom jag bara gjort några träningar, men tycker träningarna är bra planerade och innehåller bra övningar.

Vad tror du om FAIFs möjligheter i serien nästa säsong?
Jag tror vi har en bra chans att vinna div 6. Vi ska i alla fall vara i toppen och slåss om uppflyttning! Har inte jättebra koll på div 6 för tillfället, men känns som vi har ett rätt starkt lag.

Vad gör du helst på din fritid när du inte spelar fotboll?
Jag umgås helst med familjen och kompisar. Spelar en hel del FIFA och fikar mycket med kompisar.

Än en gång, välkommen till FAIF!
Tack så mycket igen! Verkar va ett gott gäng som verkligen har fått mig att känna mig välkommen.

Peter Wihlborgs kommentar om Dominic
Vi är glada över att kunna presentera ännu ett nyförvärv sent inpå säsongsstarten. Dominic har tränat med oss under en månads tid och visat att han är en spelare att räkna med när han hunnit ikapp träningsmässigt efter sin långresa. En spelare med god spelförståelse som både kan spela i backlinjen eller som en defensiv mittfältare med god teknik, bra passningspel och närkampsspel. Jag välkomnar Dominic varmt till FAIF.

Allmänt
Namn: Dominic Strandqvist
Smeknamn: Domi
Född: 1994
Sysselsättning: jobbar på restaurang Utkiken
Längd: 182 cm
Vikt: 74 kg
Position: Mittfältare/Back