Inför Ramdala/Torhamn hemma

Inför Ramdala/Torhamn hemma

FAIF vs Ramdala/TorhamnDet har blivit dags för returmöte i botten när Ramdala / Torhamn kommer på besök. Första mötet slutade oavgjort, en match vi borde vunnit. Så långt var det båda lagens enda poäng, men efter det har Ramdala vunnit borta mot Kristianopel och nu senast i straffglad hemmamatch mot FTT.

Coach Tobias Nordströms kommentar inför matchen
Dags för säsongens sista hemma match och jag hoppas verkligen att grabbarna är taggade för denna match, då vi har chansen att ta in på Ramdala och gå förbi dom i tabellen.
Senast vi mötte dom slutade matchen oavgjort, men jag tycker att vi var värda segern den matchen. Jag och Johan har koll på hur dom spelar så vi kommer att vara väl förberedda. Vi kommer att spela med mycket glädje och med mer fart än vad vi har haft innan.
Hoppas att det kommer mycket folk för att stötta oss!

Läget i truppen
Pelle Carlsson (sjuk), Mattias Sallander (sjuk), Andreas ’Adis’ Lindén (iväg), Anton ’Öland’ Standert (jobb), Mathias ’Gunde’ Pastuhoff (skadad), Johan ’Sillen’ Nilsson (semester), Fredrik ’Pede’ Pettersson (iväg)

Truppen
Ricardo Carreno, Patrik ’Pake’ Andersson, Daniel Björkander, Tobias Wadman, Niclas Svensson, Melike Murad Petros, Andreas Svensson, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Jens Justad, Haris Ribic, Pontus Svanhall, Per-Martin Pettersson, Dennis Nilsson, Peter Svensson och Edin Subasic

Matchinfo
Matchstart: 15.00
Speldatum: 28 september 2014
Spelplats: Fjärdsjömåla IP
Huvuddomare: Rinon Hasani, Ronneby
Assisterande domare: Edin Doric, Karlskrona och Robert Kolberg, Rödeby