Inför Olofström hemma

Inför Olofström hemma

FAIF vs OlofströmVi går in i omgång 20 när Olofströms IF gästar idrottsplatsen för att spela om tre nya poäng. Olofström som var seriefavoriter inför säsongen, inledde knackigt men har sedan kommit igång och trots ett par förluster på slutet är man fortfarande med i kampen om sista kvalplatsen till fyran.

Coach Tobias Nordströms kommentar inför matchen
Det viktigaste till denna matchen är att vi hittar tillbaka till det spelet som vi hade i de första matcherna efter uppehållet. Jag såg en tendens till att vår krigarinställning är på väg tillbaka i den senaste matchen, så nu gäller det att vi vågar spela vårat spel när vi få chansen för vi möter ett bra lag så det gäller att ta vara på lägena när dom kommer.
Vi har ännu en gång en hel del återbud. Men jag litar för fullt på det manskapet som vi ställer upp med på lördag.

Läget i truppen
Calle Axelsson, Roccardo Carreno, Per-Martin ’PM’ Pettersson, Daniel Björkander, Dennis Nilsson, Per Carlsson, Ein Subasic, Melike Murad, Mathias ’Gunde’ Pastuhoff, Johan ’Sillen’ Nilsson, Johan Eriksson, Fredrik ’Pede’ Pettersson, Axel Lönnqvist, Andreas ’Andy’ Svensson, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Peter ’Skåning’ Wihlborg saknas alla av olika anledningar.

Truppen
Jens Justad, Peter Svensson, Mattias Sallander, Per Pettersson, Andreas ’Adis’ Linden, Anton ’Öland’ Standert, Magnus ’Wayne’ Olsson, Tobias Wadman, Emanuel Arnesson, Pontus Wiridén, Pontus Svanhall, Patrik ’Pake’ Andersson, Haris Ribic, Dardan Dulak, Niclas Svensson.

Matchinfo
Matchstart: 14.00
Speldatum: 20 september 2014
Spelplats: Fjärdsjömåla IP
Huvuddomare: Kranislav Miletic, Kallinge
Assisterande domare: Bo Ludvigsson, Karlskrona och Ellmedin Rexhepllar, Karlskrona

Visst kommer du? Visa ditt stöd på Facebook!