’Gunde’ spekulerar inför Jämshög

’Gunde’ spekulerar inför Jämshög

Gunde spekulerarEfter semester och allmän dekadens är allas vår ’Gunde’ tillbaka med nya heta tips om hur du spetsar din FAIF-Femma inför kvällens match. Missa inte dagens nya tips från Mathias ’Gunde’ Pastuhoff från insidan till FAIF-Femman!

Dagens match mot Jämshög blir riktigt spännande. Hemmaplan och ett lag som har mer självförtroende än på länge.
Det finns några namn jag vill lyfta ett finger för idag. ’Melle’ (Melike Murad) kom till förra matchen efter en längre semester för att endast kolla, men med ett sent återbud så hoppade han in i matchen och gör två mål, starkt! Plus att suget efter fotboll verkar ha kommit tillbaka efter en lång semester för vår egen Muradona. Även Anton ’Öland’ Standert har känts riktigt pigg och taggad de senaste matcherna och han har gjort mål i de två senaste. Andreas ’Adis’ Linden är en spelare som har tillfört mycket spel till laget med hans sätt att försöka rulla boll. Och så har vi nyförvärvet ’PM’ (Per-Martin Pettersson) som senast gjorde debut och enligt det jag har fått höra var han riktigt stabil.

Ett par spelare som inte bör vara med i dagens guldfemma är Mathias ’Gunde’ Pastuhoff som är skadad igen. Emanuel Arnesson är en spelare som har fått lov att sluta för resten av säsongen. Och även Pontus ’Bale’ Wiridén är borta idag.

Jokern för dagen är ersättaren i målet istället för ’Gunde’, Johan ’Sillen’ Nilsson. Jag har en magkänsla att han kommer göra en dundermatch idag!

Gör dina byten innan klockan 18.30 då matchen mot Jämshög startar!

Fotnot: Efter att ’Gunde’ lämnat dessa rader så har ’Melle’ anmält sig sjuk och ’Öland’ har skadat ryggen och missar dagens match.