Inför jämshög hemma

Inför jämshög hemma

FAIF vs Jämshög
Imorgon, torsdag, är det dags för returmöte mot Jämshög. Ett Jämshög som är ett lag i den absoluta toppen som kämpar om att försvara sin kvalplats som man just nu besitter. Vårmötet vill vi gärna glömma då vi kom till spel med en brandskattad trupp och Jämshög gjorde processen kort och vann med klara 8-0.
Nu hoppas vi på bättre läge i truppen och att vi kan göra en bättre match och ge Jämshög lite motstånd.

Missa inte avsparkstiden kl 18.30! (Inte 18.00 som vi felaktigt skrev innan)

Coach Tobias Nordströms kommentar inför matchen
Vi kommer till match mot Jämshög med en riktigt sur förlust i bagaget, men jag tycker att de två senaste matcherna har vi höjt oss många snäpp jämfört med vårmatcherna. Nu vågar vi spela fotboll och vinner närkamper, jag hoppas att detta håller i sig.
Jämsög är ett av lagen vi hade absoult svårast mot under våren, de kommer med mycket folk och speed i anfallsspelet. Men ligger vi bara rätt i vårt positionsspel och vågar gå fram när det finns tillfälle så tror jag heltklart att vi kan rubba dem.

Läget i truppen
Jens Justad (skadad), Pontus Wiridén (upptagen), Emanuel Arnesson (skadad), Mathias ’Gunde’ Pastuhoff (skadad), Peter Wihlborg (skadad), Pelle Karlsson (skadad), Niklas Svensson (skadad), Daniel Björkman (sjuk), Tobias Wadman (jobb)

Truppen
Johan ’Sillen’ Nilsson, Johan Eriksson, Per-Martin ’PM’ Pettersson, Peter Svensson, Patrik ’Pake’ Andersson, Anton ’Öland’ Standert, Melike Murad Petros, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Andreas ’Andy’ Svensson, Fredrik ’Pede’ Pettersson, Ricardo Carreno, Calle Axelsson, Dennis Nilsson, Mattias Sallander, Pontus Svanhall, Andreas ’Adis’ Lindén

Matchinfo
Matchstart: 18.30
Speldatum: 21 augusti 2014
Spelplats: Fjärdsjömåla IP
Huvuddomare: Eddy Olsson, Ronneby
Assisterande domare: Oscar Pettersson, Skellefteå och Jonatan Mc Iver, Ronneby

FAIFs tre senaste matcher
15/8, FTT (b) 4-5(1-1)
7/8, Sölvesborg United (h) 2-3(0-2)
4/8, FC Iliria (b) 1-5(0-3)

Jämshögs tre senaste matcher
16/8, Olofströms IF (h) 1-1(0-1)
8/8, Mörrums GOIS FK (h) 2-3(1-1)
4/8, Lyckå FF (h) 3-1(2-0)