Inför Nopeln borta

Inför Nopeln borta

Kristianopel vs FAIF Imorgon är det dags att ta oss öster ut till Fågelmara för returmöte mot Kristianopels GOIF. Hemmamötet slutade med förlust med 0-2 i en jämn match, men där ’Nopeln’ var lite vassare i offensivt straffområde. ’Nopeln’ har, precis som vi, haft en tung inledning på hösten utan poäng, även om man målmässigt inte varit långt ifrån sina moståndare. Så det kommer säkerligen vara två segersugna lag som ställer upp för match.

Coach Tobias Nordströms kommentar inför matchen
Match mot Noplen som är ett spelskickligt lag som jag tycker är bättre än vad tabellen visar.
Vi har gjort tre riktigt bra matcher utan att få utdelning så vi tycker att det är dags att turen vänder nu och att vi tar minst en poäng. För vi är också mycket bättre än vad tabellraden visar. Vi har haft helt ok spel på träningarna och jag är otroligt stolt över alla som kommer och tränar och som inte har gett upp än, utan verkligen visar på matcherna att dom gör allt för att vinna.

Läget i truppen
Pontus Wiridén (iväg), Jens Justad (iväg), Riccardo Carreno (iväg), Mathias ’Gunde’ Pastuhoff (sjuk), Calle Axelsson (modell), Anton ’Öland’ Standert (jobb), Dennis Nilsson (jobb), Pontus Svanhall (sjuk), Emanuel Arnesson (skadad)

Truppen
Peter Svensson, Johan Eriksson, Patrik ’Pake’ Andersson, Dardan Dulaku, Magnus ’Wayne’ Olsson, Haris Ribic, Melike Murad Petros, Peter ’Skåning’ Wihlborg, Andreas Svensson, Mattias Sallander, Niclas Svensson, Andreas ’Adis’ Lindén, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Tobias Wadman och Johan Nilsson

Matchinfo
Matchstart: 14.00
Speldatum: 30 Augusti 2014
Spelplats: Fågelmara IP
Huvuddomare: Besnik Brahimi, Karlshamn
Assisterande domare: Tommy Ax, Karlskrona och Anders Petersson, Listerby