Bottennapp mot Nopeln

Kristianopel vs FAIF Efter tre matcher med bättre insatser så svarade vi för ett riktigt bottennapp mot Kristianopels GOIF. Slutsiffrorna skrevs till 8-1(3-1) på Fågelmaras stora gräsplan.

Det märktes redan från start att vi inte var på plats idag, ’Nopeln’ gjorde i stort sett vad de ville och de hade bud på mål flera gånger, bla gjorde ’Sillen’ en fin benparad på frispark och styrde den i ribban. Men vi saknade inte heller chanser, ’Andy’ sköt var fri, men sköt utanför och Melike hade en boll förbi målvakten, men en försvarare kunde rensa på mållinjen.
Istället kunde ’Nopeln’ sätta 1-0, 2-0 och 3-0 i snabb takt.
Vi reducerar strax innan paus när ’Skånings’ inlägg styrs i mål av en hemmaförsvarare.

I andra blir uppförsbacken än värre. Johan Eriksson hinner ikapp sin anfallare och bryter, men hemmaspelaren faller och domaren halar upp det röda för målchansutvisning och blåser straff. Hårt dömt. Straffen sattes utan chans för ’Sillen’. Strax efter får ’Nopeln’ ny straff och nu är det inget snack, även denna sätts lika säkert till 5-1. Sen är matchen definitivt över och ’Nopeln’ kan sätta några enkla mål till.