’Gunde’ spekulerar inför Olofström

’Gunde’ spekulerar inför Olofström

Gunde spekulerar’Gunde’ spekulerar visar storform och prickade för andra omgången i rad in matchens lirare i sitt inför-snack! Missa inte dagens nya tips från Mathias ’Gunde’ Pastuhoff från insidan till FAIF-Femman!

Match mot olofström idag och suget efter våra första poäng är starkare än någonsin. Olofström som ligger trea från slutet känns som en motståndare vi ska kunna plocka poäng av, eller rättare sagt vi behöver kunna plocka poäng mot motståndare som dessa. Därför tänker jag till dagens FAIF-Femma att vi ska tänka offensivt. Det tänker jag varje gång, men idag måste det göras mål.
Därför tänker jag att några nya målgörare måste kliva fram. Anton Standert som jag har nämnt i två matcher tidigare har inte lyckats än men som man brukar säga tredje gången gillt därför tar jag med han idag igen. Haris var het i den senaste matchen så han får chansen idag igen. Sen har vi ju vår skyttekung rent procentuellt från förra året Emanuel Arnesson. Han har varit till sjöss en månad och är nog som en kalv på grönbete när han beträder planen. Kanske inte en startspelare men giftig som få. Men för att vinsten ska nå i hamn idag måste även resten av laget fungera därför måste ju defensiven nämnas. Där jag tror Mattias Sallander hittar tillbaka till formen och Torbjörn ”svåger” Johansson visar vägen med sin vinnarskalle. För att sen nämna en joker för dagen väljer jag ut Andreas ”Andy” Svensson anledningen till det är bara min magkänsla.

Kyliga spelare idag får jag lov att återigen nämna mig själv som inte kan delta. Melle Murad och Shayan Ajdari är inte heller tillgängliga för spel. Samt Snygg-Calle Axelsson som valt att lägga sig under en parasoll på Mallorca framför en måndagskväll i Olofström.

Gör dina byten innan klockan 19 då matchen mot Olofström startar!