Inför Olofström borta

Inför Olofström borta

Olofströms IF vs FAIFGanska tätt matchande just nu och ikväll beger vi oss till Olofström och Lilla Holje för att möta Olofströms IF. Ett lag som tippades som seriesegrare inför säsongen, men har halkat efter täten med bara tre segrar. Vi kan med andra ord vänta oss ett väldigt hungrigt hemmalag som inte kommer bjuda på något.

Coach Johan Erikssons kommentar inför matchen
Bortamatchen mot Olofström är otroligt viktig för oss, poäng är något vi ska klara av.
Vi ska till matchen idag visa både hjärta och karaktär, samtidigt som vi ska spela en enkel och effektiv fotboll. Olofström är ett lag som var väntat som topplag men har hitintills underpresterat och det vi vara medvetna om. Samtidigt som vi har haft svårt att prestera överhuvudtaget. Detta gör att vi idag kommer att gå lite tillbaka till grunderna och därifrån få självförtroende som kommer att leda till säsongens första poäng.
Viktigt att idag sätta chanserna och ha ett enkelt spel på egen planhalva.

Läget i truppen
Truppen är bred och vi har med oss ett bra lag trots många återbud. Tobias Wadman (jobb), Mathias ’Gunde’ Pastuhoff (familjen), Shayan Ajdari (jobb), Kristoffer Persson (jobb), Dennis Nilsson (familjen), Pontus Svanhall (jobb), Edin Subasic (jobb), Melike Murad (skadad/sjuk), Calle Axelsson (bortrest), Axel Lönnqvist (skola), Ricardo ’Räkan’ Carreno (skadad) och Jimmie Andersen (skadad). Tobias Nordström, tränare (jobb).

Truppen
Jens Justad, Daniel Björkander, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Andreas ’Andy’ Svensson, Anton ’Öland’ Standert, Haris Ribic, Fredrik ’Pede’ Pettersson, Peter Svensson, Emanuel Arnesson, Johan Eriksson, Mattias Sallander, Dardan Dulak, Pontus Wiridén, Johan Nilsson, Patrik ’Pake’ Andersson och Niclas Svensson

Matchinfo
Matchstart: 19.00
Speldatum: 2 juni 2014
Spelplats: Lilla Holje, Olofström
Huvuddomare: Benjamin Gacanin, Karlshamn
Assisterande domare: Marcus Brolin, Karlskrona och Ola Peters, Gualöv

FAIFs tre senaste matcher
28/5, Mörrums GOIS FK (h) 0-9(0-3)
24/5, Lyckå FF (b) 2-8(2-4)
15/5, Kristianopels GOIF (h) 0-2(0-0)

Olofströms tre senaste matcher
27/5, Ramdala If (b) 8-0(1-0)
23/5, Mörrums GOIS FK (b) 0-2(0-2)
17/5, Lyckå FF (h) 1-2(1-0)