’Gunde’ spekulerar inför Lyckå

’Gunde’ spekulerar inför Lyckå

Gunde spekulerarVärldspremiär för vår ’Gunde’, Mathias Passtuhoff att ge information från insidan till FAIF-Femman! Förhoppningsvis ska vi kunna följa hans tankar inför varje omgång för att ge er den senaste informationen och hjälpa er att formera er FAIF-Femma.

Efter veckans träningar har det inte varit jättelätt att välja ut några heta kandidater till veckans femma lite småskador, jobb och skola som har hindrat från träning har gjort det svårt att känna på tempen. Men det är ändå en 3-4 stycken som känns lite hetare och 3-4 st som är iskalla. Just för dom inte ska vara med. Hehe. Nej men skämt å sido.
Jens Justad har känts trygg hela säsongen och det fortsätter han med. Shayan har visat spelglädje och god lagmoral i veckan. Sånt är alltid bra för harmonin! Därför tror jag shayan gör en bra match imorgon. En annan som visade på torsdagens träning att det är dags på riktigt var Anton ’Öland’ Standert. Fina vändningar på 1 mot 1 övningarna och mycket avslut i spelet. Precis som han ska agera. Sen har vi jokern imorgon Haris! Inte kunnat träna den här veckan men gjorde bra ifrån sig på b-lags matchen i helgen. Och dessutom är det hans ”förra” klubb indirekt eftersom lyckå ändå tillhör Fkk i grunden(som i sin tur va Lyckeby Goif innan). Nej men han känns taggad så ett inbyte där är nog ingen dum idé.

Hela laget över lag känns ju taggade inför den här matchen! Vi växer med vår uppgift och snart är trepoängaren i hamn. Så varför inte imorgon?

De lite kyligare spelarna inför imorgon är ju såklart de som inte kan medverka på grund av skada eller andra hinder. Jag själv t.ex. kan inte imorgon. Peter S. samma där. Torbjörn ”Svåger” Johansson kan inte heller och samma gäller Andreas.S. Därför plockar jag bort dom ur min trupp inför helgen så får vi se hur dom känns inför nästa match.

Tack och hej – leverpastej!

Gör dina byten innan klockan 14 då matchen mot Lyckå startar!