Inför Lyckå borta

Lyckå vs FAIFDags för match på Lyckåvallen mot Lyckå FF. Ett Lyckå som har blandat med tre vinster och tre förluster i inledningen, men är ett väldigt stabilt division fem lag. Senast tog man en meriterade 2-1-seger borta mot topptippade Olofström. Vi jobbar vidare för våra första poäng och senast såg det mycket bättre ut och de ska vi försöka följa upp med en ny stabil insats.

Coach Tobias Nordströms kommentar inför matchen
Match mot Lyckå, en match som kommer att blir svår då jag tycker att dom har en av div 5:s bästa trupper. Men vi kommer inte att vika ner oss, vi kommer att prata mycket om ligga rätt i banan och att ta vara på våra chanser som vi kommer att få. Det är dags för oss att börja spela mer på marken och spela den fotbollen jag vet att vi kan göra.

Läget i truppen
Lång lista på återbud till denna matchen. Peter Svensson (skadad), Pelle Karlsson (skadad), Jimmie Andersén (skadad), Johan ’Sillen’ Nilsson (bortrest), Mathias ’Gunde’ Pastuhoff (skadad), Dennis Nilsson (jobb), Emanuel Arnesson (jobb), Pontus Svanhall (bortrest), Patrik ’Pake’ Andersson (sjuk), Torbjörn ’Svåger’ Johansson (bortrest), Pontus Wiridén (jobb). Andreas ’Andy’ Svensson är ett frågetecken också.

FAIF-Femman-bindeln kommer att bäras av ledaren i den totala poängligan, Mattias Sallander, när förra matchens lirare Torbjörn ’Svåger’ Johansson inte kan vara med.

Truppen
Roy Ax, Calle Axelsson, Mattias Sallander, Melike Murad Petros, Fredrik ’Pede’ Pettersson, Axel Lönnqvist, Jens Justad, Shayan Ajdari, Jasmin Arifagic, Anton Standert, Daniel Björkander, Kristoffer Persson, Tobias Wadman, Edin Subasic och Haris Ribic

Matchinfo
Matchstart: 14.00
Speldatum: 24 maj 2014
Spelplats: Lyckåvallen
Huvuddomare: Eddy Olsson, Ronneby
Assisterande domare: Oscar Pettersson, Skellefteå och Anders Tell, Lyckeby

FAIFs tre senaste matcher
15/5, Kristianopels GOIF (h) 0-2(0-0)
9/5, Jämshögs IF (b) 0-8(0-4)
5/5, FTT (h) 1-4(0-3)

Lyckås tre senaste matcher
17/5, Olofströms IF (b) 2-1(0-1)
10/5, Mörrums GOIS FK (h) 1-4(1-2)
2/5 Ramdala/Torhamn (b) 4-1(1-0)