Förlust mot Lyckå

Lyckå - FAIFFAIF förlorade lördagens bortamatch mot Lyckå FF på soliga Lyckåvallen med 8-2(4-2).

Lyckå börjar matchen bäst och kontrollerar händelserna, men FAIF håller hemmalaget borta från farliga lägen. Men 25:e minuten slarvas det och Lyckå kan rinna genom i mitten och sätta 1-0. Och detta blev starten på en tung åttaminutersperiod. 2-0 kom efter ett anfall på vår högerkant, 3-0 på straff efter att vi inte velat ta bort bollen ordentligt och 4-0 på ett friläge.
Lyckå slår sedan av lite på takten och vi kan flytta fram och reducera två gånger om. Först bryter ’Jasse’ in från vänsterkanten passar Axel utanför straffområdet som placerar in bollen i bortre hörnet. Precis innan halvtidsvilan är det Haris som kan slå in en retur efter Wadmans skott.

När Lyckå efter några minuter i andra gjorde 5-2 på hörna så var det bara hemmalaget på planen och ytterligare tre mål rullades in och matchen var definitivt avgjord.
Roy bjöd dock på matchens delikatess, som bjöd på dagens största jubel, när han som målvakt elegant dribblade av två framstormande forwards på mållinjen.

Idag var det klasskillnad och vi kan bara ta nya tag och kämpa vidare!