Matchens lirare: Fredrik ’Pede’ Pettersson

Matchens lirare: Fredrik ’Pede’ Pettersson
Pede håller koll på linjen

Pede håller koll på linjen
Pede håller koll på linjen
Fredrik ’Pede’ Pettersson utsågs av coach Tobias Nordström till matchens FAIF-Femman-lirare i förlustmatchen mot FTT – Fridlevstad / Tving. ’Pede’ jobbade på bra i försvaret och var riktigt stabil på sin kant.

Utsedd till matchens lirare av coach Nordström, hur känns det? Är du nöjd med din insats?
Den klassiska frågan. 🙂 Det är alltid kul med beröm, särskilt från tränaren, men tråkigt att inte kunna ge publiken mer att glädjas åt. Vi får en tung start med ett snöpligt baklängesmål tidigt och sen faller vi in i deras spel med långa bollar som gör att vi blir alldeles för långa i lagdelarna och har svårt att få något tryck i anfallen.
Aldrig nöjd när vi förlorar, men jag försökte vara resolut i spelet och värdera lägena för att inte bli överspelad, det gick bra. Fick tidigt i matchen känning baksida lår som gjorde att jag fick hålla inne lite med långbollarna och försöka spela smart istället.

Vad tror du om nästa match, borta mot Jämshög?
Som mot alla lag i den här serien så kommer det att bli kamp. Har inte så bra koll på deras lag men vet att de har tre segrar på fyra matcher så vi kommer att få ge allt för att förhoppningsvis ta hem våra första poäng i femman. Tror på islossning på ’Öland’ som gör två! Förhoppningsvis håller vi tätt bakåt också.

Till sist, vad tycker du om vår tävling FAIF-Femman?
Jättekul! Lite extra spänning vid sidan av plan. Tror det kan göra sitt för att få upp intresset i och kring laget, nu är det bara dags att ta våra första poäng och betala tillbaka på planen också.

Det är inte för sent att anmäla dig till FAIF-Femman. Anmäl ditt lag till FAIF-Femman och glöm inte att utmana din familj och dina vänner!