Matchens lirare: Mattias Sallander

Matchens lirare: Mattias Sallander
Matchens lirare-bindeln
Matchens lirare-bindeln
Matchens lirare-bindeln

Första riktiga omgången FAIF-Femman avgjordes mot Sölvesborg United och till matchens lirare utsågs Mattias Sallander. ’Salle’ slet förtjänstfullt i försvaret och hade ett par bra nicklägen på frisparkar och hörnor, men samtidigt lovar han att det finns mer att ge.

Utsedd till matchens lirare av coach Nordström, hur känns det? Är du nöjd med din insats?
Blev väldigt överraskad, tycker att hela laget förtjänar beröm. Men visst är det roligt.
Får väl säga sådär, känns som att jag har mer att ge. Spred lite för mycket bollar och kom lite fel i positionsspelet ibland för att jag skall vara helt nöjd. Plus att jag skulle satt dit nån strut på Andys fina bollar. Men det va riktigt roligt att få spela längst bak igen. Tycker vi gör en riktigt bra första halvlek, klart den bästa för i år, där jag tycker vi ligger bra i positionerna och hjälper varandra över hela banan. Andra halvlek startar vi mindre bra, vi blir lite bekväma och kommer fel i utgångspositionerna i försvarsarbetet. Resultatet glider oss tyvärr ur händerna. Men idag mötte vi ett riktigt bra lag, som spelar en bra snabb fotboll över hela planen. Klart det bästa motståndet vi mött hittills i år!

Vad tror du om nästa match, hemma mot Fridlevstad/Tving?
Matchen mot Fridlevstad/Tving kommer bli en tuff match. De liksom vi kommer till spel med 0 poäng i bagaget. Men bara vi fortsätter på den inslagna vägen så tror jag vi kommer bli svårslagna. Tycker vi växer mer och mer in i Div5 kostymen för varje match vi spelat. Så jag har en bra känsla inför kommande drabbning.

Till sist, vad tycker du om vår tävling FAIF-Femman?
Bara roligt. Kommer bli mycket snack inom laget både inför och efter matcherna. Kul för publiken och supportrarna att kunna vara med och delta. Jag hoppas FAIF-Femman kommer generera en ökad publik till våra hemma matcher under året.

Det är inte för sent att anmäla dig till FAIF-Femman för att första omgången är avgjord. Anmäl ditt lag till FAIF-Femman och glöm inte att utmana din familj och dina vänner!