Inför Blåningsmåla/Eringsboda hemma

Inför Blåningsmåla/Eringsboda hemma

FAIF vs Blåningsmål/EringsbodaDags för sista seriematchen när vi gästas av Blåningsmåla/Eringsboda på söndag. Biffarna har blandat och gett denna säsongen och ligger mitt i tabellen med chans på att ta fjärdeplatsen vid vinst. Bortmatchen var en jämn historia som vi avgjorde sent – 3-2.

Coach Tobias Nordström säger så här inför matchen
Vi kommer till matchen med full trupp och med fullt självförtroende. Men vi måste vara på tårna för att vinna matchen mot Biffarna. Vi har bara förlorat mot två lag i år och jag hoppas att det förblir så efter helgen.

Läget i truppen
Vi har några halvskadade som vi vilar inför kvalet, vilket öppnar upp för Daniel Jonsson som gör comeback i FAIF-tröjan efter några år i soffan. Saknas gör Torbjörn ’Svåger’ Johansson (avstängd), Tommy Olsson (skadad), Daniel Björkander (skadad), Morgan Andersson (varit sjuk) och Andreas ’Adis’ Linden (skadad).

Truppen
Daniel Jonsson, Shayan Ajdari, Pontus Wiridén, Johan ’Hinken’ Andersson, Mattias Salander, Peter Svensson, Jens Justad, Pelle Carlsson, Peter ’Skåning’ Wihlborg, Andreas ’Andy’ Svensson, Johan Eriksson, Patrik ’Pake’ Andersson, Anton ’Öland’ Standert, Emanuel Arnesson och Mathias ’Gunde’ Pastuhoff.

Matchinformation
Matchdatum: söndag 6 oktober 2013
Matchstart: 11:00
Spelplats: Fjärdsjömåla IP
Domare: Jonas Arvidsson, Nättraby

Vårmötet: Härlig avslutning mot Blåningsmåla/Eringsboda