FAIF klara för femman!

FAIF klara för femman!
FAIF klara för femman!
FAIF klara för femman!
FAIF klara för femman!

FAIF är klara för femman! Känn på det en gång till, FAIF är klara för femman! Otroligt stort att en liten förening som vår kan ta det steget.

Det blir inget kval för FAIF till femman, utan vi får direktplatsen upp eftersom Jämjö Goif åker ur division tre och deras U-lag inte är kvalificerade för spel nästa säsong. Detta innebär också att FTT får chansen att kvala sig upp.

Ordförande Morgan Andersson om uppflyttningen
Jag blev både lättad och glad över beskedet att vi i Fjärdsjömåla AIF gått upp i femman. Äntligen! Detta år har vi alla kämpat var och en och tillsammans som ett lag. Imorgon spelas årets sista match på Sambavallen, det ska bli att träffa alla.

Och till sist vill jag tacka alla ledare, spelare, eldsjälar och publik för en fantastisk säsong. Utan er insats hade vi inte nått hela vägen fram!

Coach Tobias Nordström om uppflyttningen
Helt magiskt! Det var inte många som trodde detta när serien började. Vi fick några nya spelare från BK Eken, hade vi inte fått det så tror jag inte vi hade haft lag i år! Dom spelarna kommer grymt bra in i gänget. Men det är precis som om alla spelare har blivit 10 år äldre på bara ett år. Alla har tränat bra och verkligen ställt upp för varandra. Sen har vi kämpat in bollen i många matcher och det har väl vi aldrig varit kända för innan direkt. Stort tack till alla spelare, lagledare och styrelsen för att ni har tagit mitt kära Fjöset till FEMMAN!

Nu blir det whiskey och cigarr! KÄNN PÅ DEN!!

Lagkapten Peter Svensson om uppflyttningen
Otroligt skönt att det blev klart redan nu istället för att vi skulle behöva ta oss genom kvalet! Hur kul som helst att få ta steget med detta gänget som har kämpat och krigat ända sedan i vintras. Och att motiga resultat i träningsmatcherna inte stoppade oss, utan vi fortsatte bara att träna på och ge allt istället!