Inför Hasslö borta

Inför Hasslö borta

FAIF vs. HasslöNäst sista omgången och vi ställs mot Hasslö på bortaplan. Hasslö gav oss problem på hemmaplan när de med en stark andra halvlek var nära att tvinga av oss poäng. Då fick vi se ett löpvilligt och kämpande Hasslö som inte gav upp utan kämpade på varje boll. Hasslö har under hösten börjat få utdelning för sitt spel och har tagit 10 av sina 12 poäng efter uppehållet.

Coach Tobias Nordström ger oss sina tankar.

Match borta mot Hasslö
Match mot Hasslö som även vår sista bortamatch i serien. Hasslö har vaknat till liv under hösten och fått in några rutinerade lirare. Vi kommer med en 16-mannatrupp som är riktigt stark och vi kommer att försöka spela vårat spel. Det viktiga i denna match är att vi är ödmjuka inför uppgiften, och att vi gör det bättre sista tredje delen i anfallsspelet.

Läget i truppen
Några små skavanker på Svåger som är lite osäker och även Adis som har problem med en fot. Saknas gör Emanuel Arnesson (jobb), Dennis Nilsson (jobb), Daniel Björkander (skadad) och Tommy Olsson (skadad). Sedan kan vi notera att Fredrik ’Lillen’ Svensson gör comeback efter ett par års uppehåll, välkommen tillbaka!

Truppen
Pontus Wiridén, Pontus Svanhall, Peter Svensson, Andreas ’Adis’ Lindén, Fredrik ’Lillen’ Svensson, Anton ’Öland’ Standert, Johan Eriksson, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Mattias Sallander, Peter ’Skåning’ Wihlborg, Axel Lönnqvist, Jens Justad, Pelle Carlsson, Patrik ’Pake’ Andersson, Mathias ’Gunde’ Pastuhoff och Andreas ’Andy’ Svensson

Matchinformation
Matchstart: 13:00
Matchdatum: 29 september
Spelplats: Skärgårdsvallen, Hasslö
Domarteam: David Holgersson, Ramdala, Irakli Lomishvili, Karlskrona, Viktoria Månsson, Lyckeby

Vårmötet: Knapp vinst mot Hasslö