Första poängen – oavgjort mot Kallinge

Philip Berzelius gjorde mål i debuten

Första poängen för säsongen bärgades genom ett sent kvitteringsmål av Marcus Degerskär med en man mindre. Matchen slutade 3-3(2-2).

Kallinge anfaller direkt och skapar en hörna, men det är vi som tar ledningen. I sjunde minuten rinner nya Philip Berzelius genom, första skottet blockas av en back, men andra sitter skönt i målet. Matchen är jämn med chanser åt båda hållen, Kallinge hade ett par snabba spelare som oroade. På en kontring kommer en hemmaspelare fri och kan lyfta bollen över en utrusande Dardan, 1-1. Strax efter kommer även 2-1, när Dardan tappar bollen och rensningen går rakt på Dardan och in i mål, tungt. Precis innan paus kvitterar vi när ’Degen’ lyfter in en frispark i straffområdet, som seglar hela vägen in i mål, 2-2 således.

I andra skapa Philip en bra chans direkt, men målvakten räddar. Kallinge kunde ta ledningen på nytt i 57:e minuten efter lite strul i straffområdet. När Granit sen tar en utvisning så blir det än tuffare. Men vi försöker flytta fram och först nickar Philip i ribban från nära håll på en frispark, men kvitteringen skulle komma. 3-3 gjorde ’Degen’ när han slugt bröt ett uppspel från hemmamålvakten och med gott om tid kunde placera in bollen.