Storförlust mot Hasslö

Efter en jämn match i en timme så tog Hasslö kommandot och vann matchen klart. 6-0(1-0) skrevs slutresultatet till.

Första halvlek var rätt jämn, bästa chansen hade vi när Andreas Norberg kom fri, men det tunga skottet tog rakt på målvakten. Hasslö kunde ta ledningen strax innan paus med ett skott från utanför straffområdet som studsade in över Tobbe i målet.

Andra halvlek är klart till hemmalaget, 2-0 kommer på ett inbryt från kanten. 3-0 är lite mer turligt efter flipper i straffområdet fram till en fri (offsidestående?) spelare som kan sätta bollen i mål.
Sista fem minuterna praktiserar vi fotboll som det absolut inte får se ut, vi ger bort bollen flera gånger om och Hasslö kan sätta tre mål enkelt och vinna med hela 6-0.

Startelvan 3-5-2 (från höger)
Tobias Olsson
Michael ’Mike’ Nilsson, Dennis Nilsson, Daniel Björkander
Andreas Norberg, Henrik Andersson Sorman, Peter Svensson, Björn Henriksson, Ahmad Jamali
Ricardo Carreno, Marcus Degerskär (k)

Avbytare:
Johan Eriksson, Jonathan Nilsson, Dardana Dulak och Seyed Sajaad Mohseni

Matchfakta Lagx-Lagy 0-0(0-0)
38′ 1-0 Olle Jonasson
66′ 2-0 Oliver Toll
68′ 3-0 Oliver Toll
84′ 4-0 Simon Israelsson
89′ 5-0 Simon Israelsson
89′ 6-0 Simon Israelsson