Förlust mot Backaryd

FAIF - Backaryd

FAIF – Backaryd
Det blev på nytt en förlust när Backaryd åkte hem med alla poängen efter att ha avgjort matchen i andra halvlek. 2-7(1-2) blev siffrorna på soliga Fjärdsjömåla IP.

Första halvlek var rätt jämn, kanske med ett litet övertag för bortalaget som hade någon mer chans där avslutet träffade mål. 0-1 kom i 14:e minuten när vi tappar markering i straffområdet och en fri spelare kan slå in bollen. Vår bästa chans i början av halvleken var ett friläge från Jakob, men där avslutet tyvärr smet utanför. Kvitteringen skulle dock komma, klockan var strax innan halvtid, när ’Salle’ tog var på en lös boll halvvägs in på offensiv planhalva och på halvvolley tryckte upp bollen i krysset, snyggt! Tyvärr stod sig inte kvitteringen till halvtid utan ett misslyckat inlägg från bortalaget seglade in vid bortre stolpen. Underläge 1-2 i paus.

I början på andra halvlek får vi dubbla kallduschar, först en hemåtnick som blir för kort som Backaryd smiter mellan på och gör 1-3. 1-4 är ett inspel till fri spelare som bara har att stöta in bollen. 1-5 kommer efter dryga timmen när bortalaget får ett friläge när vi missar att ställa offside. I 69:e minuten spring Niclas sig fri och sätter bollen bredvid målvakten till 2-5. Vi slarvar sen ytterligare och Backaryd får göra två mål till. Matchen slutar 2-7 och i andra halvlek kommer vi inte upp alls i samma nivå som i första.