Blåningsmåla/Eringsboda vände

Flymen Ultras - Jonas Sandström visade upp ett fint tifo och nykomponerad ramsa

Flymen Ultras - Jonas Sandström
Flymen Ultras – Jonas Sandström visade upp ett fint tifo och nykomponerad ramsa
Trots ledning blev det inte poäng idag, utan Blåningsmåla/Eringsboda kunde vända matchen under de sista 20 minuterna. Slutresultatet skrevs till 3-1(0-0).

Blåningsmåla inledde bäst och med sina långa bollar tryckte de tillbaka oss, de skapade något friläge, men annars fick de ta avslut utifrån. Farligast var ett ribbskott och en frispark i ribban. Allt efter kunde vi flytta fram spelet och vi försökte spela bollen på marken, dock inga direkt farliga lägen.

Vi inleder andra klart bäst och några minuter in kan vi kan ta ledningen på ett fint anfall där vi byter kant innan Gholam tog sig ner till kortlinjen och spelade in bollen till Daniel Husseini som fri kunde sätta bollen i mål. Vi har sen att par bra lägen till, både Niclas och Elias är genom, men missar sina chanser.
Istället kan hemmalaget kvittera när en frispark från långt håll får segla in i mål. Hemmalaget som visat sig skärrat fick nu luft under vingarna. 2-1 kommer med drygt 10 minuter kvar när man spelar in bollen framför mål och kan stöta in den vid bortre stolpen.
Vi försöker nu flytta fram i jakt på kvittering, men lyckas inte få fast bollen. Istället kan Blåningsmåla öka på ledningen i slutminuterna när man med en lång boll byter kant och friställer en spelare i straffområdet och kan trycka in bollen.