Oavgjort mot Alsjöholm

Alsjöholms IFPå en regnigt Åsjövall i Rödeby spelade via oavgjort mot Nybrolaget Alsjöholm under söndagen.

I första halvlek böljar spelet fram och tillbaka, inte något av lagen hade något markant övertag i spelet. Vi kunde dock ta ledningen tidigt när ’PM’ lyfte in en frispark, som inte kunde nickas undan bättre än att ’Pake’ kunde få fram den till ’Degen som tryckte in den hårt från nära håll.
Båda lagen skapar sen chanser, vi har tre-fyra riktiga frilägen som borde resulterat och bortalaget har något friläge och ett par skott som Tobbe i målet kunde ta hand om.

Inledningen av andra halvlek är förvirrad från får sida, Alsjöholm tar taktpinnen och trycker ner oss, dock utan att skapa de riktigt vassa lägena. Kvitteringen är dock snygg, ett inlägg nickas undan, men Alsjöholmsspelaren tar mot på bröstet och trycker till på volley, otagbart precis under ribban.
Vi rycker sedan upp oss, lyfter spelet och har ett par bra chanser på slutet att avgöra till vår fördel, men volleyavsluten i målområdet sattes ovanför ribban.