Inför Alsjöholms IF hemma

Alsjöholms IFDags för vår andra träningsmatch när Nybrolaget Alsjöholms IF gästar oss på Åsjövallen i Rödeby. Alsjöholm är precis som vi ett division 6 lag och laget slutade 2015 på en mittenposition i division 6 Kalmar/Öland. Inför söndagens träningsmatch har Alsjöholm inte spelat någon träningsmatch än, men man har förberett sig genom en internmatch på lördagen. Med andra ord ett lag med bred trupp som besöker oss.

Inför matchen med Rasmus Götberg
Matchen bokades faktiskt innan Ramsus Götberg blev klar för föreningen, men det ger lite extra krydda till träningsmatchen att Rasmus ska möta sina gamla lagkamrater och vi kollar därför läget med Rasmus inför matchen.

Dags för match mot din förra klubb, Alsjöholms IF, hur kommer det kännas?
Det kommer att kännas bra men lite konstigt att spela mot ett Alsjöholm jag gjort 5 säsonger i. Är sjukt taggad inför drabbningen!

För oss som inte vet så mycket om Alsjöholm, kan du berätta lite mer om föreningen och om laget?
Alsjöholm är en lantförening med många spelare som kommer från Nybro och Kalmar. Det är en god gemenskap och brukar vara bra uppslutning på deras träningar. Laget har de senaste åren haft både a och b-lag. Alsjöholm tränas av Peter Engman för andra året i rad och det ska bli spännande att se vad han gjort med laget. I stort är Alsjöholm inte allt för olikt Fjärdsjömåla.

Till sist, vågar du dig på något tips?
Ja jag tippar vinst till Fjärdsjömåla såklart. 3-2 slutar matchen och givetvis sätter jag en boll! 😉

Truppen
Amir Ali, Daniel Björkander, Daniel Husseini, Dardan Dulak, Dennis Nilsson, Eric Flinke, Johan Eriksson, Marcus Degerskär, Patrik ’Pake’ Andersson, Per-Martin ’PM’ Pettersson, Peter Svensson, Rasmus Götberg, Ricardo Carreno, Sajad Khoshamadi, Seyed Sajad Mohseni, Tobias Nordström och Tobias Olsson

Matchinfo
Matchstart: 16.00
Speldatum: 6 Mars 2016
Spelplats: Åsjövallen, Rödeby
Huvuddomare: Kranislav Miletic, Kallinge
Assisterande domare: Noh Saeed, Karlskrona och Edin Doric, Karlskrona