Tredje plats för P17 i Lyckå Cup

Lyckå CupDet blev till slut en fin tredje plats för P17 i Lyckå Cup. Laget inledde bra med två övertygande segrar mot Fridlevstad GOIf och Nättraby GOIF, men i gruppfinalen blev FK Karlskrona för svåra. Det innebar att man ställdes mot FK Karlskronas andra lag i semifinalen och där blev även de för svåra.
Lagets lagkapten Carl Axelsson, som tyvärr inte kunde spela pga skada, ger här korta referat från matcherna.

FAIF – Fridlevstad GOIF 3-0
En klar 3-0 seger i skogsderbyt. Alla första matcher brukar vara jobbiga, men vi genomför matchen precis enligt planerna. Vi pressar deras backar på ett bra sätt och dem blir stressade så fort dem fick bollen, vilket vi utnyttjade på ett grymt bra sätt.
Målskyttar: Alfred Carlsson, Axel Olsson och Benjamin Strandqvist

Nättraby GOIF – FAIF 1-3
Vinner vi med 3-1, men kanske inte lika övertygande som mot Fridlevstad. Vi bränner många bra lägen där vi skulle kunna ha gjort ett par mål. Nättraby har även de en hel del bra chanser, men i slutändan är vi det starkaste laget på plan och vinner helt rättvist matchen.
Målskyttar: Hampus Fasth, Elias Brander och Alfred Carlsson

FK Karlskrona 2 – FAIF 2-1
Vi visste att detta skulle bli vårt första tuffa test i turneringen i och med att detta lag tränar 4-5 dagar i veckan året om. Vi gör det grymt bra ändå tycker jag, bortsett från att vi emellanåt låter deras spelare rinna igenom lite för lätt. Vi förlorar matchen med 1-2 som sagt, och det syntes på både spelare och tränare i motståndarlaget att detta var en viktig seger. FKK tog därmed hand om gruppsegern och fick en enklare semifinal.
Målskytt: Alfred Carlsson

FK Karlskrona 1 – FAIF 2-1
Semifinal och vi ställdes mot FKKs andra lag och visste då att även detta skulle bli en tuff uppgift. Vi kommer in fel i matchen och ligger inte alls rätt i positionerna. Men vi krigar på sista fem minuterna och har en bra energi med oss, dock räcker inte det och vi åker ut mot ett bättre FK Karlskrona.
Målskytt: Benjamin Strandqvist

Calle avslutar med en hälsning; Vi vill även tacka publiken för ert stöd, otroligt bra stöd!