FAIF-Femman – sista minuten info

FAIF-femmanIdag (8 maj) klockan 18.30 startar vår tävling FAIF-Femman, där du har chans vinna en upplevelseresa värd 3000 kronor, två herrgårdsövernattningar värda 1500 kronor styck, andra presentkort och skänkta varor från våra sponsorer. Här ska vi försöka ge dig all info som du behöver.

Var registrerar jag mig?
Här: http://guldfemman.se/faif

Hur registrerar jag mig?
Klicka på öppna konto uppe i högra hörnet av sidan, fyll i alla fälten med dina uppgifter. Gå sen till din e-post och klicka på aktiveringslänken. Nu ska du kunna logga in med din e-post och ditt valda lösenord och skapa ditt lag.

Hur skapar jag mitt lag?
Efter att du har registrerat dig så går du till ”Köp en femma” i menyn. Här väljer du ut fem spelare, rankar de 1-5, väljer lagkapten och ett passande lagnamn, ex ”Kalles femma”. Sen klickar du på nästa och väljer hur du vill betala (se nedan).

Vilka spelare ska jag välja?
Detta är den svåraste biten av tävlingen. Välj spelare som du tror kommer att spela mycket, göra mycket mål och assist, det kommer du långt med. Men självklart ska du även ta med dina personliga favoriter.
Vill du göra en djupare analys; läs våra matchreferat och kolla statistiken från våra matcher.

Varför ska jag ranka spelarna?
Om dina spelare får speltid så kommer de att få bonuspoäng enligt din ranking. Spelaren som du har rankad som #1 kommer att få 50% i bonus, #2 får 40%, osv ner till #5 som får 10% bonus.

Vad innebär lagkaptensrollen?
Den spelare som du utser till lagkapten kommer att få dubbla positiva poäng. Dvs, plats i startelvan räknas dubbelt, mål räknas dubbelt, osv.

Hur betalar jag?
Det finns två sätt att betala; 1) Swish till 0709-634838 (du får då en kod tillbaka som du aktiverar din femma med) 2) med kort direkt på sajten.

Vad kan jag vinna?
Förstapris: Upplevelseresa (sport, konsert, musikal) från Watch It Live, värde 3000 kronor + säsongskort 2015
Andrapris: Presentkort från Intersport Karlskrona, värde 500 kronor
Tredjepris: Presentkort från CWC Hästö, värde 500 kronor
Fjärdepris: En vara från Järnia Tools, värde 400 kronor
Femtepris: En vara från Beijer bygg, värde 400 kronor

Dessutom så vinner vårens respektive höstens coach en herrgårdsövernattning för två personer värd 1500 kronor. Bästa coachen varje omgång vinner gratis inträde till nästa hemmamatch.

Kan jag byta spelare?
Ja, du kan byta spelare. Fram till ikväll 18.30 kan du fritt byta spealre, efter det så kostar det 10-20 kr att byta och då kan du göra om hela ditt lag om du vill.

Hur många gånger kan jag byta?
I år tillåter vi upp till fem byten, så det blir ytterligare ett taktiskt moment i tävlingen när man inte kan byta hela tiden.

Kan jag har flera lag?
Yes, du kan anmäla flera lag. Anmäl ett till och dubbla dina chanser att vinna!

Varför gör ni det här?
Flera orsaker, dels för att det är en jäkligt rolig grej som förhoppningsvis skapar ett intresse kring laget och sen även för att tjäna in lite pengar till föreningen, runt hälften per FAIF-Femma går direkt till oss.

Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss så ska vi hjälpa dig!