Förlust mot Hasslö

Hasslö vs FAIFHasslö bjöd på tufft mostånd på Skärgårdsvallen och behöll alla poängen efter 5-2(3-1). FAIFs mål gjordes av Edin Subasic och Andreas ’Andy’ Svensson.

Hasslö började bäst och hade greppet om första halvlek, men det var FAIF som tidigt tog ledningen när Edin Subasic skarvade in ’Andys’ inlägg från kanten. Drygt halvvägs in i halvleken kvitterade Hasslö med ett kanonskott i krysset från straffområdeshörnet. Ledningsmålet nickade Oliver Toll in några minuter senare. 3-1 kom strax innan paus när duktige Bilal Sleiman drog på ett lurigt vobblande skott från kanten. Vi saknade inte chanser till fler mål, bla hade vi ett skott i ribban i öppet läge från 1-2 meter.

I andra flyttade vi upp positionerna lite och fick till ett bättre tryck på hemmalaget. Reduceringen till 2-3 slog ’Andy’ in på retur efter Dardan Dulaks tunga halvvolleyskott som målvakten inte kunde hålla. Strax efter kunde dock Toll på nytt nicka in ett mål och underläget var åter två mål. Vi skapade fler chanser till liknande mål med skott och retur, men hemmamålvakten Martin Karlsson var väldigt duktig. På slutet när vi flyttar fram kunde Hasslö kontra in femman.