Inför Johannishus hemma

Inför Johannishus hemma

FAIF  vs JohannishusEfter en poäng från matcherna mot ’Skäret’ och Hasslö förra veckan är det nu dags att ta mot Johannishus hemma på IP. Ett Johannishus som har haft en tung säsongsinledning med tre raka förluster mot Ramdala, Kallinge och Hoby. Men östra sexan kommer med säkert att bli en jämn historia och inga matcher vinns på gamla meriter, utan det är hårt jobb och fokus som gäller för att bärga en ny trepoängare!

Coach Peter Wihlborgs kommentar inför matchen
Efter årets första serieförlust var ett faktum mot Hasslö hoppas jag viss ödmjukhet har infunnit sig i truppen för i denna jämna serie kommer många lag slå varandra. Därför är det viktigt att vi inte tappar fler poäng på hemmaplan som senast när vi tappade två ledningar mot ’Skäret’. Vi måste visa större aggresitivitet och mer självförtroende när vi spelar och jag förväntar mej se en ordentlig tändning inför matchen.

Truppen
Andreas Svensson, Axel Lönnqvist, Dardan Dulak, Dennis Nilsson, Dominic Strandqvist, Edin Subasic, Eldin Malkoc, Georgios ‘Gio’ Almbanis, Haris Ribic, Johan Eriksson, Johan Nilsson, Mattias Sallander, Melike Murad Petros, Per-Martin ‘PM’ Pettersson, Pontus Wiridén och Shayan Ajdari

Matchinfo
Matchstart: 18.30
Speldatum: 14 maj 2015
Spelplats: Fjärdsjömåla IP
Huvuddomare: Egzon Mehmeti, Lund
Assisterande domare: Ulf Lindberg, Ramdala och Robert Kolberg, Rödeby

FAIF-femmanMissa inte att anmäla dig till FAIF-Femman (Guldfemman), samtidigt som du tävlar om fina priser stödjer du FAIF!