FAIF-Femman är här igen – tävla med oss!

FAIF-Femman är här igen – tävla med oss!

FAIF-femmanFAIF och Guldfemman är tillbaka med tävlingen FAIF-femman, tävlingen där du kämpar för att bli den bästa coachen! Och om massa fina priser! Genom att plocka ut rätt spelare och samla flest poäng under säsongen så har du chansen att vinna en upplevelseresa (sport, konsert, musikal) värd 3000 kronor från Watch It Live. Totalt är prisbordet värt över 7000 kronor. Ta chansen du också!

Nytt för år är fler och bättre priser och möjlighet att betala med kort direkt på guldfemman.se

Prisbordet
Förstapris: Upplevelseresa (sport, konsert, musikal) från Watch It Live, värde 3000 kronor
Andrapris: Presentkort från Intersport Amiralen, värde 500 kronor
Tredjepris: Presentkort från CWC Hästö, värde 500 kronor
Fjärdepris: En vara från Järnia Tools, värde ca 400 kronor
Femtepris: En vara från Beijer bygg, värde ca 400 kronor

Vårens coach
En gratis herrgårdsövernattning för två personer, värde ca 1 500 kr

Höstens coach
En gratis herrgårdsövernattning för två personer, värde ca 1 500 kr

Dessutom får alla coacher 250 kronor i rabatt hos  Watch It Live.

Vinner 'Öland' skytteligan igen?
Vinner ’Öland’ skytteligan igen?

Så går det till
Registrera dig på guldfemman.se/faif (eller logga in med ditt konto) och där finns sedan hela vår trupp inlagd, varje spelare är beskriven och har fått ett pris. Du har 160 kronor till ditt förfogande för att ta ut de fem spelare du tror kommer att samla flest poäng under säsongen. Poäng delas ut för bla ut för plats i startelvan, mål och assist, men även minus för varningar och röda kort. Så välj dina spelare vist. Du hittar hela reglerna på guldfemman.se/faif/info/regler där du även ser vad som ger poäng och hur mycket poäng. Du kan även kolla på Så funkar det!

Byten
Tävlingen startar i omgång tre, fredag 8 maj 18.30, när vi möter Hasslö GOIF på bortaplan. Fram till dess kan du byta spelare fritt, så vänta inte med att lämna in din FAIF-femma, du kan alltid byta spelare om du ändrar dig. Efter att tävlingen har kört igång så kan du också byta, men då kostar det mellan 10-20 kronor och även då kan du byta ut alla dina spelare om du vill.

Så betalar du
Att vara med i FAIF-femman kostar 160 kronor och det finns tre sätt att betala.

  • Alternativ ett så skickar du pengarna med Swish till Peter Svensson, 0709-634838, så får du en värdekod tillbaka via SMS som du använder på guldfemman.se/faif för att aktivera din Guldfemma.
  • Alternativ två så betalar du kontant till en spelare(eller annan föreningsrepresentant) och får en värdekod som du använder på guldfemman.se/faif för att aktivera din Guldfemma, eller så lämnar du ditt ifyllda formulär.
  • Alternativ tre så betalar du via bankkort eller internetbank direkt på guldfemman.se.

Välj det alternativ som du tycker passar bäst. Vill du betala kontant, men har ingen att vända dig till? Kontakta oss så löser vi det!

Så följer du tävlingen
Efter varje seriematch uppdaterar vi alla poäng, topplistan uppdateras och du kommer få ett mail med ditt resultat. Vi rekommenderar dig också att följa oss här på faif.se för här kommer du att få nyheter och information om vilka spelare som spelar, är skadade osv i våra nyheter och referat.

Varmt välkomen in i tävlingen!