Inför Vissefjärda hemma

Inför Vissefjärda hemma

FAIF vs VissefjärdaSeriepremiären närmar sig med stormsteg, två veckor kvar, och denna helgen har vi träningsläger hemma i Fjärdsjömåla. Första träningspasset avverkades under fredagskvällen, lördag är det morgonträning, innan är det dags för träningsmatch mot Vissefjärda GIF.
Ett Vissefjärda som förra säsongen kom trea i sin division 6, men har fått en friplats och spelar i division 5 södra Småland denna säsongen. Laget verkar ha en väldigt bred trupp då de samtidigt som de möter oss möter Orrefors i Emmaboda.

Coach Peter ’Skåning’ Wihlborgs kommentar inför matchen
Så har vi påbörjat träningslägret med inte mindre än 26 spelare anmälda. Vi har drabbats av några sena återbud pga skador och andra privata skäl, men ”läget” i truppen är ändock god och det är många spelare som slåss om startplatserna till seriepremiären som är om endast två helger.
Många spelare går denna helg interna matcher mot varandra och inga spelare bör känna sig för säkra. Tyvärr så har vi fått vår andra match sent avbokad i skrivandets stund, vilket gör att inte alla spelare får chansen till fullo att visa upp sig.
Det är med andra ord många som trycker på för att få ”sin plats” i laget efter en väldigt bra träningsmässigt sista månad då jag vågar sticka ut hakan och säga att den klassen har inte hållits på FAIFs träningar under min tid i föreningen.
Det rörliga bollhållande spelet sitter bättre och bättre och jag ser med tillförsikt fram emot att vi bygger vidare på vinsten senast mot Drottningskär.

Truppen
Seyed Sajad Mohseni, Dennis Nilsson, Mattias Sallander, Torbjörn ’Svåger’ Johansson, Andreas Svensson, Anton ’Öland’ Standert, Dardan Dulak, Edin Subasic, Milke Murad, Peter Svensson, Shayan Ajdari, Per-Martin ’PM’ Pettersson, Magnus ’Wayne’ Olsson, Haris Ribic och Axel Lönnqvist

Matchinfo
Matchstart: 15.00
Speldatum: 10 April 2015
Spelplats: Fjärdsjömåla IP
Huvuddomare: