Inför Svensk fastigetscup

Inför Svensk fastigetscup

Svenskfast CupDags för säsongens första tävlingsmatcher när vi åker till Asarum för att möta hemmalaget och seriekollegan Blåningsmåla. Första matchen ställs vi mot Blåningsmåla i en slags kvalmatch för att få möta Asarum i gruppfinal. Grupp 9 är en decimerad grupp sedan Ringamåla dragit sig ur allt spel 2015.

Coach Peter ’Skåning’ Wihlborgs kommentar inför
Vi kommer till spel i svenska cupen med en stor men något sargad trupp som lider av sviterna av sjukdomar och småskador vilket även ledde till att genrepet i förra veckan fick ställas in.
Då detta är årets första tävlingsmatcher så förväntar jag mej att vi höjer oss ytterligare ett snäpp från träningar och matchen mot Kallinge som bjöd på ömse vin ömse vatten med många mål åt båda hållen. Så må det förvisso vara i tidiga träningsmatcher.
I cupen ställs vi mot seriekonkurrenten Blåningsmåla som kommer bli en nyckelmatch inför den förväntat tuffare matchen mot Asarum hemmahörande i div 2 där vi dock har 4 straffar i handikapp.

Matcherna spelas som bekant 2×20 minuter så de kommer ha en något annorlunda karaktär än normalt.
Således borde inte orken vara något bekymmer.  Vi ser fram emot helgens prövning.

Truppen
Andreas Svensson, Axel Lönnqvist, Anton ’Öland’ Standert, Dardan Dulaku, Dennis Nilsson, Edin Subasic, Eldin Malkoč, Haris Ribic, Kristoffer Persson, Mathias ’Gunde’ Pastuhoff, Melike Murad Petros, Mattias Sallander, Niclas Svensson, Peter Svensson
Per-Martin Pettersson, Seyed Sajad Mohseni, Torbjörn ’Svåger’ Johansson

Matchinfo
15.00 FAIF – Blåningsmål/Eringsboda
16.00 Asarum – Förloraren match 1
17.00 Asarum – Vinnaren match 1
Speldatum: 1 Mars 2015
Spelplats: Asarums IP