Inför Kallings SK borta

Inför Kallings SK borta

TräningsgenomgångVi har nu varit igång med träningarna under en knapp månads tid och det är nu dags för första träningsmatchen. Imorgon lördag åker vi till Kallinge och Jernvallen för att möta Kallinge SK.

Coach Peter ’Skåning’ Wihlborgs kommentar inför matchen
Jag har tagit ut en trupp på 18 spelare till denna första träningsmatch och det finns ett antal anledningar till detta. Dels vill jag testa en rad spelare på ett antal positioner och dels för att det är tidigt på säsongen då orken för 90 minuter sannolikt inte finns där. Om någon orkar i 90 minuter har man antagligen inte gjort det jobb på planen som man borde.

Det är god konkurrens på samtliga platser i startelvan som sig bör och mitt budskap till spelarna har varit och är att det inte finns några ordinarie spelare vid denna tidpunkt oavsett tidigare meriter. Det gäller således att visa att man är en startspelare varje gång man går ut på planen, på träning eller match.

Vad jag önskar se under morgondagens match är att laget jobbar som en enhet, gör rätt saker i de positioner vi spelar, visar rätt attityd och att vi visar en trygghet i det grundspel som vi håller på att bygga upp.
Dessa saker är viktigare vid denna tidpunkt av säsongen än resultatet i sig, för som alla vet så delas det inte ut några poäng förrän seriematcherna börjar.

Slutligen vill jag också informera om att lagkapten för säsongen är utsedd och det är Per-Martin ’PM’ Pettersson som kommer att bära kaptensbindeln under 2015. Till hjälp har ’PM’ två assisterande lagkaptener, Melike Murad Petros och Torbjörn ’Svåger’ Johansson.

Truppen
Andreas ’Andy’ Svensson, Anton ’Öland’ Standert, Dardan Dulaku, Dennis Nilsson, Edin Subasic, Eldin Malkoč, Haris Ribic, Johan Eriksson, Magnus ’Wayne’ Olsson, Mathias Pastuhoff, Mattias Sallander, Melike Murad Petros, Niclas Svensson, Peter Svensson, Per-Martin ’PM’ Pettersson, Ricardo Carreno, Seyad, Torbjörn ’Svåger’ Johansson

Matchinfo
Matchstart: 10.30
Speldatum: 7 Februari 2015
Spelplats: Jernvallen, Kallinge